NVIDIA, İki Yeni Teknolojisini Duyurdu!

NVIDIA, İki Yeni Teknolojisini Duyurdu!

NVIDIA, aracınızı bir vale gibi parketmesini sağlayan Drive Concierge ve Drive Chauffeur teknolojilerinin tanıtımını duyurdu.

NVIDIA, Orin otomotiv sistemi ile dikkatini gelecek zamanın otonom araç teknolojisini pratik uygulamalara odakladı. Yarı iletken şirketi, Drive Hyperion 8 otonom platformunun artık üretim araçları için hazır bir şekilde beklediğini duyurdu. Buna ek olarak yine GTC konferansında iki yeni Al yazılım teknolojisi NVIDIA Drive Concierge ve Drive Chauffeur’u da duyurdu.

Drive Concierge, telefon görüşmesi başlatıp aynı zamanda rezervasyon ayarlamaya kadar basit ve karmaşık doğal sesli komutlar verebilme özelliğine sahip. Buna ek olarak her yolcunun sesine göre özelleştirerek araçtaki herkese kendi akıllı asistanını vadediyor. Asistan, örneğin kabin kameraları çantanızı arka koltukta bıraktığınızı algılarsa kullanıcıyı uyarmak için de harekete geçme özelliğine sahip.

Drive Chauffeur, NVIDIA Drive AV teknolojisini daha da ileriye taşıyan, otonom sürüş için Drive Chauffeur Al destekli yazılım oldu. NVIDIA, Drive Chauffeur’un konumdan konuma otonom sürüş yeteneğine sahip olduğunu ve hem otoyol hem de şehir içi trafik koşullarının üstesinden gelebileceğini de iddia etmekte.

 

    Leave Your Comment Here