Dinlebi 6,5 Milyon TL Yatırım Aldı!

Dinlebi 6,5 Milyon TL Yatırım Aldı!

Sesli kitap platformu olarak karşımıza çıkan Dinlebi’yi ilk olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında keşfetmiştik. Şu an Dinlebi tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, yeni bir yatırım durumunda. Edinilen bilgiler ışığında Dinlebi, kapalı olarak yürüttüğü ikinci yatırım turunda 6,5 milyon TL’lik yatırım anlaşmasına imza attı.

6,5 milyon TL’lik yatırım olan CCW Teknoloji kurucusu Adem Duman’ın eşliğinde hayata geçirildi. Yatırım turuna Adem Duman’ın haricinde Breakaway Partners, Doğan Yurttutmuş, Erdoğan Çoban, Mehmet Berke Merter ve Mehmet Turgut Eltemur da katılım sağladı.

Dinlebi Eylül’de birinci yıllarını doldururken, 500 binin üzerinde üye sayısına ulaştıklarını belirten Dinlebi kurucu ortağı Ahmet Yaman, yeni globalleşme vizyonları ile beraber Almanca ve İngilizce binlerce yeni sesli kitabın yakın zamanlarda Dinlebi raflarında olacağının da altını çizdi.

Ahmet Yaman’ın paylaştığı bilgiler ışığında Dinlebi, kısa süre zarfında öğrenci paketi ile de güncelleme getirecek. Bilmek gerekir ki Ahmet Yaman, Dündar Hızal, Cenk Gültekin ve Erdem Çelik tarafından hayata geçirilen Dinlebi, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kullanıma geçmişti. Dinlebi platformunda toplam olarak 2 bine yakın Türkçe sesli kitabın yer aldığını da belirtmek gereklidir.

 

 

    Leave Your Comment Here