MIUI 13 Logosu Değişti!

MIUI 13 Logosu Değişti!

 

Xiaomi’nin ileriki zamanlarda MIUI 13 arayüz güncellemesini tanıtması tahminler arasında yer almakta. Bu duruma ek olarak firma, haftalık olarak MIUI Beta güncellemeleri aracılıyla gelecek değişikliklerin birçoğunu tanıtmış durumda. Şimdi ise, MIUI’nin yeni sürümünün logosu yazılımın resmi duyurusundan önce karşımıza çıktı.

Xiaomiui, MIUI 13 Logosunun Resmi Olduğuna Dair Onay Verdi!

Yalnızca birkaç hafta önce, yazılımın güncelleme kısmındaki MIUI logosu, yapım aşamasında durumunu dikkat çekici bir şekilde değiştirdi. Bu durumdan birkaç gün sonrasında da Xiaomi, bazı sistem uygulamaları ile birlikte yeni bir MIUI 13 logosu bir araya gelmeye başladı. Xiaomiui, bu logonun sahiden de resmi olduğuna dair onay verdi.

MIUI 12’ye Göre Bir Eğrilik Mevcut!

MIUI logosunun görselleri Xiaomi’nin resmi uygulamalarında da yer almakta. MIUI 13 logosuna bakıldığı zaman daha öncekilerden biraz daha farklı olacak şekilde bir yazı tipine de sahip olduğunu görmekteyiz. Güncel logo ve yazı tipi, eski MIUI 12 logosu ve yazı tipine oranla biraz daha eğri durmakta. Yani direkt olarak ele alınan değişiklikler küçük ve ince yeniliklerden oluşmakta.

MIUI hakkında ortaya atılan bu değişiklikler Xiaomi’nin yakında lansmanı gerçekleştirebileceğine işaret etti. Arayüz güncellemesinin Xiaomi 12 serisi ile beraber piyasaya sürülmesi beklentiler arasında yer almakta. Firmanın, MIUI 13 ile MIUI 12’de var olan problemleri çözmesi de beklenmekte. Xiaomi, daha öncelerde bu sorunları MIUI 12.5 ve MIUI 12.5 Enhanced Edition ile yok etmeye çalışmıştı. Fakat yine de hala düzletilecek oldukça fazla şey bulunmakta.

 

    Leave Your Comment Here