ios mobil uygulama geliştiren firmalar

Apple Ios 14.0.1 Sorununu Giderdi ve Güncellemesini Yayınladı

Apple Ios 14.0.1 Sorununu Giderdi ve Güncellemesini Yayınladı

Apple yeni işletim sistemi olan Ios 14 için birçok güvenlik önlemlerini almaya devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde güvenlik önlemlerine dair güncelleme yayınladı.  Yayınlanan güncellemeyle birlikte Apple cephesinden bir açıklama gelmiş oldu. Apple Ios 14 güncellemesine bakıldığı zaman, güvenlik açıklarının giderilmiş olduğu belirtildi.  iOS 14 de  bazı önemli diyebileceğimiz sorunlar bulunuyordu. Bu sorunlar yapılan güncellemelerin ardından da ortadan kaldırılmış oldu. Aynı zamanda Ios 14 işletim sisteminin yanı sıra  diğer şirketlerinde işletim sistemlerinde güncellemeler yapılmış oldu.

Apple Ios 14 Sorunlarına El Attı

Ios 14, diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi bazı sorunlar ortaya çıkarıyordu. Bu sorunların kısa süreç içerisinde ortadan kaldırılmasını isteyen Apple, duruma anında müdahale etti.  Apple müdahalesiyle birlikte, İos 14.01 sürüm numarasıyla işletim sistemine dair bir güncelleme yayınladı.

185.5 MBlık güncelleme ile daha önce yaşanan sorunların kaldırılması amaçlandı. Yenilikleri değil de daha çok hataları ortadan kaldırmak adına bu tür girişimler yapılmaya başlanmış oldu. Apple İos 14 sorunlarıyla ilgili olarak ise şu tür  hatalar düzeltilmeye başlanmış olundu;

  • Wifi ağına bağlanma sorunları giderildi
  • Kamera önizleme sorunları kaldırıldı
  • E posta ayarlarının sıfırlanma problemleri düzeltildi
  • News araç takımlarında ise görüntüleri engellemeye neden olan hatalar kaldırıldı

 Mobil uygulama ve pek çok yazılım konusunda iyileştirmeler yapılmakta ve kullanıcılarında daha rahat kullanımları sağlanmaktadır. Apple firması da, doğan hatalara karşı güncelleme yaparak sorunları rafa kaldırmış oldu.

    Leave Your Comment Here