Instagram Alışveriş Özelliği

Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Açılır?

Instagram’ın milyonlarca kullanıcıya ulaşması ve her gün kullanılması, onu güzel bir pazar haline getirmektedir. Bu nedenle Instagram alışveriş özelliği başvuru her geçen gün daha fazla işletme tarafından sorgulanır. Her ne kadar yapılması gerekenler kolay olsa da, eğer platforma yeniyseniz zorlanmanız olasıdır.

Bunun için tek yapmanız gereken, aşağıdaki işlemleri uygulamadır. Ardından özellik sorunsuz şekilde kullanılabilir;

  1. Instagram hesabınıza girin.
  2. Profilinizi açtıktan sonra, üç çizgi sembolüne dokunun.
  3. Ayarları seçtikten sonra, işletme menüsüne geçin.
  4. Alışverişe tıklayın. Aktif olması için hesabınız onaylanmış olmalıdır.
  5. Devam dedikten sonra, ürün kataloğu ekleyin.

Bunları yaptıktan sonra sadece bitti üzerine dokunmanız gerekir. Ardından sahip olduğunuz ürünleri hem Türkiye’de, hem de dünyada milyonlarca Instagram kullanıcısına eş zamanlı olarak sunabilirsiniz. Eğer tüm işlemleri doğru bir şekilde takip ederseniz, Instagram alışveriş özelliği açılmıyor gibi sorunlarda yer almamaktadır.

Instagram’da Satışlar Nasıl Arttırılır?

Instagram’da bulunan kullanıcılar için birçok işletme bilinçsiz bir şekilde alışveriş yaptığını düşünür. Bu nedenle bir planlama, strateji, reklam gereği de duymaz. Ancak bu tamamen yanlıştır. Eğer kendinizi iyi bir şekilde tanıtamazsanız, milyonlarca kişiden oluşan bir pazarın tüm fırsatlarını kolaylıkla kaçırabilirsiniz.

Zira ürününüz her ne olursa olsun, Instagram içerisinde aynısını sunan başka işletmeler kesin suretle vardır. Eğer onları geçemez ve alıcıya hitap edemezseniz; tüm girişimleriniz başarısız olur. Dolayısıyla Instagram alışveriş özelliği başvuru yaptıktan ve onay aldıktan sonra, bir reklam kampanyası oluşturmanız gerekir.

Bunun için tüm işlemler oldukça kolaydır. Business Manager hesabı açıp burada Facebook ve Instagram’ı bağladıktan sonra bir reklam kampanyası oluşturabilirsiniz. Bunun için belirlemeniz gereken bir bütçe de bulunmaktadır.

Ancak hatalı planlamalar, hatalı bütçe yönetimi yine de size çözüm sunmayacaktır. Burada en önemli olan reklamınızın nasıl planlandığıdır. Konu üzerine profesyonel yardım almak daha fazla Instagram kullanıcısına erişmekle sınırlı kalmadan; ilgilerini yakalama fırsatı sunar. Bu bakımdan size kurumsal anlamda hizmet veren Wook Web, yaratıcı düşünce yapısıyla modern sonuçlar sunar. Böylece Instagram’dan en iyi sonuçları alırsınız.

    Leave Your Comment Here