Time Dergisi Metaverse’e Giriş Yapıyor!

Time Dergisi Metaverse’e Giriş Yapıyor!

Dünyanın sayılı dev şirketleri, bilançosunda kripto paraya yer vermeye devam etmekte. Son olarak TIME dergisi, bilançosunda Ethereum’a da yer vereceğini açıkladı.

Kısa bir süre önce dile getirilen açıklamalarda dünyanın en imajı yüksek dergilerinden birisi olan TIME, okuyucularını Metaverse hakkında eğitmek adına önde gelen kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital ile bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma doğrultusunda TIME dergisi, TIME 100 Companies listesi ve Into the Metaverse isimli haftalık bültenler yayına verecek.

Ek olarak TIME for Learning isimli bir yeni internet sayfası üzerinden Metaverse ile ilgili olarak eğitici içerik ve paylaşımlara yer verecek olan önde gelen dergi, Metaverse alanına giren en son şirket konumuna sahip oldu. Galaxy Digital ile yapılan anlaşma bağlamında TIME bilançosunda ETH tutulacak. Galaxy Digital’den Eva Casanov ve TIME dergisinden Keith A. Grossman bu anlaşmanın altı ay süreceğini duyurdu.

Daha öncelerde NFT alanına da giriş yapmış olan TIME dergisi, bilançosunda Bitcoin tutacağını dile getirmişti. Galaxy Digital ile vardığı en son anlaşma ile TIME, Metaverse alanında da bir ilke ayak basmış durumda.

    Leave Your Comment Here